Communicatie

Op !mpulse Kollum werken wij met verschillende communicatiemiddelen. Hieronder een overzicht van onze digitale programma’s ten behoeve van communicatie over lesstof, resultaten en het rooster en onze sociale media.

Somtoday

Leerlingvolgsysteem Somtoday maakt het rooster voor alle leerlingen inzichtelijk. Daarnaast worden hier ook de resultaten verzameld. Somtoday is toegankelijk voor leerlingen en ouders. De benodigde inlogcodes worden aan het begin van het schooljaar door school verstrekt. 

Its Learning

ItsLearning is een leerplatform. Het is een digitale leeromgeving welke docenten helpt uitdagende lessen te geven en de leerlingen de mogelijkheid biedt een gepersonaliseerde leerroute te volgen. Daarnaast vinden leerlingen hier extra oefenmateriaal van bepaalde vakken en een overzicht van data en gevraagde inhoud van toetsen.

ItsLearning is toegankelijk voor leerlingen. Ouders/verzorgers hebben inzage in alle gegevens, wanneer zij samen met de leerling ItsLearning bekijken. 

E-mail

Wanneer ouders/verzorgers en/of leerlingen docenten willen bereiken, doen ze dit via de e-mail. Alle mailadressen van de docenten zijn te vinden in Somtoday.

Via de e-mail ontvangen ouders/verzorgers ook met regelmaat onze nieuwbrief, beter bekend als de !mpulsel van !mpulse Kollum. Deze staat iedere keer weer vol met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, verhalen/foto’s van ervaringen van leerlingen en het team en praktische informatie.

Sociale media

Wil je helemaal up-to-date blijven van alle leuke en leerzame activiteiten? Vind je het leuk om te weten wat er allemaal op !mpulse Kollum speelt? Volg ons dan op Instagram!