Downloads

  Communicatie

  Op !mpulse werken wij met verschillende communicatiemiddelen. Hieronder een overzicht van onze digitale programma’s ten behoeve van communicatie over lesstof, resultaten, het rooster en onze sociale media.

  Somtoday

  Leerlingvolgsysteem Somtoday maakt het rooster voor alle leerlingen inzichtelijk. Daarnaast worden hier ook de resultaten verzameld. Somtoday is toegankelijk voor leerlingen.

  Somtoday is toegankelijk voor leerlingen. Ouders/verzorgers hebben inzage door samen met hun kind Somtoday te bekijken. De benodigde inlogcodes worden aan het begin van het schooljaar door school verstrekt. 

  Its Learning

  ItsLearning is een leerplatform. Het is een digitale leeromgeving welke docenten helpt uitdagende lessen te geven en de leerlingen de mogelijkheid biedt een gepersonaliseerde leerroute te volgen. Daarnaast vinden leerlingen hier extra oefenmateriaal van bepaalde vakken en een overzicht van data en gevraagde inhoud van toetsen.

  ItsLearning is toegankelijk voor leerlingen. Ouders/verzorgers hebben inzage in alle gegevens, wanneer zij samen met de leerling ItsLearning bekijken. 

  E-mail

  Wanneer ouders/verzorgers en/of leerlingen docenten willen bereiken, doen ze dit via de e-mail. Alle mailadressen van de docenten zijn te vinden in Somtoday.

  Via de e-mail ontvangen ouders/verzorgers wekelijks het weeknieuws van !mpulse. Het weeknieuws staat vol met de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, verhalen/foto’s van ervaringen van leerlingen en het team en praktische informatie.

  Sociale media

  Volg !mpulse ook op Facebook (Impulse/OSG Piter Jelles) en op Instagram (impulse058).

  Voor nog meer informatie over !mpulse, ga naar onze website: !mpulse Leeuwarden.